AKTUALNO

SERENA d.o.o. prejela CERTIFIKAT BONITETNE ODLIČNOSTI

 

Podjetje SERENA d.o.o. je v letu 2016 prejelo Certifikat bonitetne odličnosti AAA. Lahko se pohvalimo, da spadamo med 4,2 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v najvišji bonitetni razred AAA.

V letu 2016 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost AAA zgolj 6.944 podjetij, registriranih je približno 163.642. V splošni dejavnosti G 46.190 Nespecializirano posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov je registriranih 5.175 podjetij, od tega 251 podjetij v Sloveniji dosega mednarodne standarde bonitetne odličnosti najvišjega razreda AAA.

Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju. Predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: strankami, kupci, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

Bonitetna ocena odličnosti AAA predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih.

Certifikat je podeljevala bonitetna hiša Bisnode, vodilna ponudnica poslovnih informacij v slovenskem gospodarskem prostoru ter del mednarodne skupine Bisnode AB, največje evropske ponudnice poslovnih ter bonitetnih informacij.

TV Reklama "Mehčalci Wansou"

Odlikuje jih nova izboljšana kvaliteta, ki povečuje vpojno sposobnost perila po pranju - "hydrophile effect". Likanje bo sedaj enostavnejše. Vsebujejo posebno sestavino, ki odpravi oz. neutralizira neprijeten vonj iz tkanin - “neutro addition”.

Kako pravilno uporabljati
Dr. Devil WC osvežilec Point Block?

Mehčalci Wansou

So koncentrirani mehčalci za perilo. Vaše perilo optimalno zmehčajo in mu zagotavljajo čudovit, dolgotrajen vonj. Tudi likanje bo enostavnejše...

Novo v našem programu!
Dr.Devil WC obešanke Crystal Flowers

Predstavljamo WC obešanke Dr.Devil Crystal Flowers, ki vam pomagajo pri čiščenju in preprečujejo nastanek vodnega kamna.

Več o obešankah Crystal Flowers

NAŠI PARTNERJI

KONTAKTI

Serena d.o.o.

Cesta k Tamu 26

2000 Maribor

  • 02/651-1100
  • 02/651-6110
© Serena, d.o.o. • Oblikovanje: Studio 8, d.o.o.