Čistila Delu vas bodo prepričala s svojo učinkovitostjo. Čistilne gobice Ako pa bodo poskrbele, da boste igraje očistili tudi najtrdovratnejšo umazanijo!

 • DELU

  Čistilo za steklokeramiko

  Čistilo DELU za steklokeramične in indukcijske kuhalne plošče

   

  Zelo trdovratne madeže odstranite z ohlajenih steklokeramičnih kuhalnih plošč s strgalom. Plastenko močno pretresite. Nekaj kapljic čistila nanesite na kuhalno površino, enakomerno vtrite z mehko papirnato brisačo. Pri močni umazaniji pustite čistilo delovati nekaj časa. Nato še spolirajte s suho krpo ali papirnato brisačo. Vsebuje novo formulo - zaščito. Zato lahko kasneje umazanijo lažje odstranite z vlažno krpo. Vsakdanja nega ščiti vaš dragocen steklokeramični štedilnik!

   

  Pakiranje: 250 ml.

 • DELU

  Odstranjevalec vodnega kamna

  DELU Odstranjevalec vodnega kamna za prhe in kadi

   

  Deluje hitro in učinkovito. Odstranjuje trdovratne obloge apnenca  s prh, kadi in WC-jev. Zagotavlja sijaj na vseh gladkih površinah.

   

  Uporaba: Odprite nastavek na pršilu in poškropite po željeni površini. Pustite učinkovati 3 – 5 minut. Raztopljen apnenec očistite in sperite z  vodo. Po uporabi nastavek na pršilu zaprite.

   

  Napotki: Čistilo ni primerno za čiščenje materialov občutljivih na kisline, kot so: marmor, apnenec itd. V primeru dvoma čistilo preizkusite na neopaznem delu površine, ki jo želite očistiti. Čistila ne uporabljajte na obrabljenih, poškodovanih ali razpokanih površinah. Upoštevajte navodila proizvajalca.

   

  Pakiranje: 500 ml.

 • DELU

  Čistilo za kaminska stekla

  DELU Čistilo za kaminska stekla

   

  Čistilni gel Delu se zelo dobro oprime navpičnih površin in učinkovito razgradi trdovratno umazanijo in obloge saj.

   

  Navodila: Zaščitite tla pred kaminom. Pred uporabo gel vedno dobro pretresite in odprite nastavek na pršilu. Enakomerno ga razpršite po hladni površini stekla. Pustite delovati  2-4 ure (ne več kot 24 ur). Obrišite z vlažno grobo gobo in osušite steklo s papirnato brisačo. Ne razpršujte po ventilacijskih odprtinah ali odprtih zračnikih. Ne uporabljajte ga za lakirane ali aluminijaste površine. Po uporabi nastavek sperite in zaprite. Vedno upoštevajte navodila proizvajalcev peči.

   

  Pakiranje: 375 ml.

 • AKO

  Čistilne gobice

  AKO Gobice iz nerjavečega jekla z milom

   

  Z gobicami iz nerjavečega jekla AKO zlahka odstranite trdovratno umazanijo. Primerne so za čiščenje trdih materialov, kot so kovina, steklokeramika ali kaminsko steklo.

   

  Uporaba: čistilne gobice  pred uporabo nekoliko navlažite in drgnite po površini, da jo očistite. Pustite, da milo nekaj časa deluje na najbolj umazanih mestih, s čimer dosežete popolni učinek. Nato splaknite s čisto vodo. Gobic po uporabi ne izpirajte. Hitro jih sperite pod vodo in ožmite, da jih je mogoče ponovno uporabiti. Niso primerne za emajlirane predmete in površine, občutljive na praske. V primeru dvoma jih preizkusite na neopaznem mestu.

   

   

  Pakiranje: 3/1.

NAŠI PARTNERJI

KONTAKTI

Serena d.o.o.

Cesta k Tamu 26

2000 Maribor

 • 02/651-1100
 • 02/651-6110
© Serena, d.o.o. • Oblikovanje: Studio 8, d.o.o.