Predstavitev podjetja SERENA d.o.o.

Ustanovitev podjetja SERENA d.o.o. sega v leto 1992. Smo trgovsko podjetje v zasebni lasti in nastopamo kot družba z omejeno odgovornostjo. Družba je registrirana za različne dejavnosti, med katerimi je glavna prodaja različnega trgovskega blaga za široko potrošnjo.

V prvem letu delovanja se je podjetje ukvarjalo z uvozom in prodajo igrač. Kmalu smo se preusmerili in leta 1993 pridobili novega poslovnega partnerja, podjetje RAUSCHER Consumer Products GmbH z Dunaja, ki je proizvajalec izdelkov za osebno nego, sanitetnega materiala Raucosan, higienskih vložkov SENTA in izdelkov iz vate BELLAWA.

Leta 1999 je distribucijo blagovnih znamk DELU in AKO našemu podjetju zaupalo podjetje »DELU-AKO-MINKY GmbH« iz Nemčije, ki je proizvajalec specialnih čistil in čistilnih krp za gospodinjstvo.

Leta 2004 je družba Serena pridobila novega dobavitelja, ki ga od takrat zastopamo na našem trgu. Podjetje TOMIL s.r.o. iz Češke je proizvajalec čistil blagovne znamke Dr.Devil, osvežilcev znamke AIRmenline, mehčalcev in detergentov Wansou ter drugih čistil za gospodinjstvo.

Z razvojem in širitvijo prodajnega programa je v podjetju postopoma naraščala potreba po razširitvi dejavnosti in dodatnem zaposlovanju. Serena trenutno zaposluje 5 ljudi. Za pomoč pri pospeševanju prodaje zaposluje študente prek študentskih servisov.

Leta 2011 je podjetje preneslo sedež podjetja iz Šentilja v Slov. goricah v Maribor. Preselili smo se v nove pisarniške in skladiščne prostore v Coni Tezno. Novi prostori in lokacija blizu avtoceste so doprinesli tudi h kvaliteti naših storitev in znižanju stroškov. Prihodki naraščajo iz leta v leto.

Naša vizija je postati eden izmed vodilnih partnerjev pri izdelavi trgovske znamke za naše največje kupce ter na slovenskem in drugih trgih zagotavljati njihovo oskrbo s kakovostnimi, cenovno dostopnimi izdelki za vse končne potrošnike.

Cilj našega poslovanja je širiti prodajo izdelkov naših in privatnih blagovnih znamk.

NAŠI PARTNERJI

KONTAKTI

Serena d.o.o.

Cesta k Tamu 26

2000 Maribor

  • 02/651-1100
  • 02/651-6110
© Serena, d.o.o. • Oblikovanje: Studio 8, d.o.o.