zaupajo nam
100 % primerne za kompostiranje in biorazgradljive
Najvišji standardi šivanja in obdelave ter pravična proizvodnja
Netkan material je 100 % iz obnovljivih in gensko nespremenjenih virov
Skladiščenje in logistiko vodi weforyou
Znatno nižje emisije CO2 kot pri drugih vrečkah
Mednarodno certificiran izdelek in zmagovalec pri tržni kontroli, ki jo je leta 2016 opravila organizacija Greenpeace
Visoka odpornost in rok uporabnosti do 2 let
Visoka tržna vrednost: pozitivna podoba za kupca in prodajalca (strategija družbene odgovornosti podjetja)

Proizvodni proces weforyou

Družba weforyou je popolna lastnica vseh faz od proizvodnje surovin do končnega šivanja vrečke. To zagotavlja našo edinstvenost na trgu in visoko kakovost v posameznih fazah. Glede na to, da netkane vrečke sami razvijamo in izdelujemo, jih lahko oblikujemo po meri in optimiziramo za posamezno vrsto uporabe. Proizvodnja poteka v družbeno in etično sprejemljivih pogojih. Skrbimo za poštene plače, socialno varstvo, varnost zaposlenih in ustrezen delovni čas.

Standardi kakovosti weforyou

Biopolimere weforyou izdelujemo v lastnem obratu, njihova visoka kakovost pa je bistvena za netkani videz. Poleg tega zaradi visokih standardov šivanja in natančne metode prečnega šiva nastane močna in trpežna vrečka, primerna za ponovno uporabo. Strokovnjaki družbe weforyou izdelujejo vrečke najvišje kakovosti v panogi in zagotavljajo kakovost vsake posamezne vrečke.

»weforyou je prva družba na področju ponovno uporabljivih vrečk, katere izdelek je v celoti skladen z načeli, ki jih zastopa organizacija Greenpeace: 100 % iz obnovljivih virov, 100 % iz gensko nespremenjenih virov in ne iz osnovnih živil. Izdelki so visokokakovostni in skladni z načeli pravične trgovine.«

Ga. Nunu Kaller
Greenpeace Avstrija

Pošlji povpraševanje