Pozdravljene punce!

Danes vam želim predstaviti produkte Cocoa, na katere sem naletela ob brskanju po spletu in se jih odločila preizkusiti. Izdelki Cocoa so odlični prigrizki, ki lahko služijo kot nadomestek obroka, energije poln prigrizek na poti in pa seveda zdrava sladica za vse čokoholike. Vsi izdelki so veganom prijazni, brez mleka, soje in rafiniranega sladkorja. Vse sestavine izdelkov so iz certificiranega ekološkega kmetijstva, kar še dodatno potrjuje kakovost izdelave in sestavin.

Podjetje ponuja bio presno čokolado z raznimi oreščki in super živili, suho sadje prelito s presno čokolado iz ekoloških surovin nepraženih kakavovih zrn ter različne oreščke prelite s presno čokolado. Ob pogledu na izdelke ter opis sestavin so se mi zasvetile oči in dejstvo je bilo, da gredo ti prigrizki z nami na prihajajoč izlet v Maroko.

S sabo smo vzeli kar celotno linijo izdelkov Cocoa, kateri so nam lepšali dneve v tej Afriški deželi in nas polnili z energijo na poti. Slednje smo občutili ob prvem grižljaju, saj presna čokolada izboljša razpoloženje zaradi povečane tvorbe serotonina ali bolje poznanega kot hormona sreče. Med drugim presna čokolada tudi niža krvni tlak, ščiti pred rakastimi obolenji in ščiti možgane ter živčni sistem.

Podrobneje bi vam radi predstavili tri najljubše izdelke, katere smo ob odličnih okusih vseh prigrizkov stežka izbrali.

  1. Kokosova čokolada s pistacijo in soljo (moja izbira)Po mojem mnenju čokolada brez konkurence. Zaradi odlične simfonije okusov soli, kokosa in pistacije je nepogrešljiva izbira za vse poznavalce čokolade. Kljub dejstvu da je veganska, še vedno daje okus “mlečne čokolade”. Vsebuje naravne pistacije brez holesterola ki vsebujejo veliko vlaknin in beljakovin, prav tako kot himalajska kristalna sol, katera je najčistejša in najbolj naravna sol na zemlji, saj vsebuje vseh 84 mineralov in mikroelementov.
  2. BIO fige v presni čokoladi (izbira mojega partnerja)Čokoladni prigrizek ki je osupnil mojega partnerja. Kombinacija sladkih fig ter presne čokolade je bila za naš okus nekaj novega. Zaradi dragocenih antioksidantov in najvišjo vsebnostjo vlaknin med suhim sadjem in oreščki, so bio fige v presni čokoladi odlična izbira za lahek in zdrav obrok.
  3. BIO lešniki v presni čokoladi (izbira moje hčerke Mie)Izdelek, katerega je izbrala moja hčerka zaradi izjemno hrustljavega okusa. Lešniki v presni čokoladi vsebujejo veliko nenasičenih maščobnih kislin z magnezijem, kalijem in železom, kar daje organizmu energijo in ga oskrbuje z življenjsko pomembnimi snovmi.

Navdušeni nad izdelki Cocoa smo se srečno vrnili v domovino. V kolikor si želite tudi sami preizkusiti nepogrešljive prigrizke Cocoa, jih lahko naročite na njihovi spletni strani www.cocoa.si, ali pa jih poiščete v kateri izmed bližnjih prodajaln Spar, Tuš, Mercator, Leclerc in specializiranih ekoloških trgovinah.


Povezava do blog objave: http://dreambigneverstop.com/2019/06/05/cocoa-bio-presna-cokolada/

Blog objava: Mojca Mitev